Гарет Бейл ще се завърне в игра утре срещу Еспаньол, обяви треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан. 

Уелсецът не е играл от ноември, когато получи контузия в глезена и се наложи да претърпи операция заради която бе извън терените почти три месеца. 

Първоначално се смяташе, че той ще получи шанс за изява в най-добрия случай в края на месеца, но след като възстановяването му върви много добре, това ще се случи по-рано от предвиденото. 

„Гарет ще бъде в отбора за двубоя и планът е да запише няколко минути. Ние искаме това да се случи, както и той. Бейл е много важен играч за нас и ние знаем, че е много бърз и техничен и носи много проблеми на съперниците. Той е много доволен, че отново e сред нас и ще може да играе“ заяви Зидан. 

Той планира да направи някои ротации в състава си предвид натоварената програма и тежкия мач срещу Наполи. Алваро Мората ще започне от началото, вероятно заменяйки Карим Бензема, а и силно играещият Каземиро може да получи почивка, тъй като натрупа серия от 14 поредни двубоя. Матео Ковачич е алтернатива на бразилеца. 

Това беше потвърдено и от групата, в която не попаднаха освен френският нападател, Лука Модрич, Кейлор Навас, Коентрао, Данило и Серхио Рамос.