Полузащитникът на Реал Мадрид Иско, чието бъдеще остава неясно, е решил да напусне клуба и гледа към Висшата лига на Англия. 

Слухове за ряздала с футболиста има отдавна, тъй като той не е доволен от ролята си на резерва и иска да играе повече. 

Халфът не попада в схемата на Зинедин Зидан, който твърди, че го харесва и иска да го има на разположение, но самият играч предпочита да отиде на място, където ще бъде със статут на титуляр. 

От Кралския клуб ще направят опит след края на сезона да го задържат с по-добър договор, но е малко вероятно да успеят, тъй като се смята, че самият футболист предпочита да напусне и да премине в отбор от английската Висша лига заради голямата конкуренция в дивизията. 

Счита се, че Манчестър Сити и Челси са най-сериозните кандидати за подписа му, след като още през 2012 и 2013 Гражданите искаха да го вземат, но тогава не успяха. Италианкият Ювентус също е в списъка, но се счита, че шансовете му са малки. 

Освен това на Острова Иско би получавал много по-добра заплата от настоящото си възнаграждение на „Бернабеу”, което също не е за пренебрегване, така че раздялата с Реал изглежда почти сигурна.