Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не смята, че големият конкурент на отбора му Барселона е в криза след загубата с 0:4 от ПСЖ и трудния успех над Леганес в неделя. 

„Барса в криза? Не мисля така. Това е краткият ми отговор” заяви днес на пресконференция наставникът, който не се успокоява от преднината в класирането на испанската лига. 

Утре столичани гостуват на Валенсия в отложен мач и могат да дръпнат с 4 точки пред каталунците, като ще запазят и още един мач в резерв в сравнение с тях. Той не планира да даде почивка на Кристиано Роналдо, но запази и коз за себе си. 

„Кристиано предпочита да играе на крилото, но би могъл да действа и на други позиции и скоро той отново ще вкара. Предстоящият двубой е важен за нас, така че той ще играе в него. Дали Бейл ще бъде на терена? Ще разберете в сряда. Той се чувства добре и е във форма, но ще трябва да изчакате” изтъкна французинът, след като уелсецът се завърна с гол срещу Еспаньол през уикенда. 

По отношение на бъдещето на Иско, Пепе и Хамес, за които се говори, че ще напуснат, той каза: „Разбирам ако Иско мисли за бъдещето си, но той знае, че аз разчитам на него. Пепе е важен за нас, но не зная какво ще стане след края на сезона. Доволен съм от представянето на Хамес и от това, че иска да остане при нас”.