Новата звезда на френския футбол Килиан Мбапе, за когото се облизват не един и два европейски гранда вече е направил своя избор, къде да играе. 

Според вестник „Марка“ решението на нападателя категорично е да премине в Реал Мадрид и вече е уведомил  за това боса на Монако Дмитрий Риболовлев. 

„Ще играя в Реал или никъде другаде“ казал играча на шефа на клуба, като единственото колебание в момента е кога точно да премине на „Сантяго Бернабеу“. 

Един от вариантите е това да се случи през следващото лято, като сделката бъде гарантирана обаче още сега, след което Мбапе остане още един сезон в Княжеството, за да трупа опит. 

Ситуацията около Кристиано Роналдо обаче и евентуалното негово напускане на Реал могат да променят нещата и тогава столичани ще имат нужда от нова звезда, която да замени португалеца и предвид възхода на младия французин той би бил идеалният избор да дойде в Мадрид още през това лято. 

Белите от Мадрид ще трябва да приготвят около 100 милиона евро за Килиан, като на този етап най-вероятно ще се изчака развитието на ситуацията около Роналдо преди да се вземе окончателно решение кога да се осъществи трансфера.