Алваро Мората получи повече от изкушаваща оферта, с която може да забрави за Челси и Манчестър Юнайтед. Нападателят на Реал Мадрид може да премине в местния гранд Тянджин Куанджан, където ще взима бомбастичната заплата от 500 000 паунда на седмица.

Испанският национал е свързван цяло лято с трансфери в Манчестър Юнайтед и Челси, но „червените дяволи“ вече уредиха Ромелу Лукаку. Това пък ядоса мениджърът на „сините“ Антонио Конте, който държеше да вземе Мората вместо Лукаку. Челси търси усилено заместник на Диего Коста, който най-вероятно ще бъде продаден.

Според „Онда Серо“ Тянджин ще даде 26 млн. паунда годишна заплата на Мората, но трансферът може да се позабави. Все пак всичко трябва да стане ясно до утре, когато китайският трансферен прозорец затваря.

В момента Мората взима по 5 млн. паунда на година в Реал Мадрид. Все пак в Испания твърдят, че нападателят едва ли ще се подведе по огромните пари и ще продължи кариерата си в Европа. Мората вече замина с Реал Мадрид на подготовка в Северна Америка.