Треньорът на Реал Мадрид изненадващо не гарантира, че суперзвездите на отбора ще останат в тима, което без съмнение ще увеличи спекулациите за привличането на Килиан Мбапе. 

Евентуалното идване на френския младок би означавало, че някой измежду Кристиано Роналдо, Гарет Бейл и Карим Бензема ще загуби мястото си и сега босът изобщо не даде гаранции за оставането на големите имена. 

„Надявам се, че те ще бъдат при нас през новия сезон, както и всички, които сега са са при нас. До 31 август обаче всичко може да се случи” заяви Зидан след загубата от Манчестър Сити с 1:4. 

По отношение на Мбапе той не бе особено разговорлив. „Аз съм треньор, така че трябва да попитате някой друг дали той струва толкова или не. Досега нищо не се е случило и това е съставът, който имаме” изтъкна французинът, който естествено не бе доволен от загубата от Гражданите. 

„Няма как да съм щастлив. Допуснахме лош резултат, въпреки че не играхме чак толкова зле. Подготовката ни продължава, така че подобно нещо може да стане. Съперникът бе по-добър в най-важните моменти”.