Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес очаквано остана доволен от триумфа за Суперкупата на Европа и предупреди, че това е само началото. 

„Всеки трофей ни радва. Ние обаче гледаме на нещата стъпка по стъпка, така че сега на дневен ред е Суперкупата на Испания. Със или без Неймар Барселона остава страхотен отбор, така че ще бъдат два тежки мача“ заяви Перес. 

Белите гостуват в неделя на каталунците в първия мач за отличието, след което ще приемат големия си противник 3 дни по-късно в реванша на „Сантяго Бернабеу“. 

„Ние ще продължим да работим усърдно и ще се стремим да покажем същото желание и амбиция, както го направихме в Македония. След това започва първенството, където най-важно е да си постоянен, за са стигнеш до титлата“ добави той. 

„Разполагаме с фантастични играчи, както казах още след триумфа ни в Шампионската лига и най-доброто, което можем да направим е да продължим с тях. Това мисли и Зидан. Бейл е наш играч, един от най-добрите в света е и ние сме много доволни от него“ каза още Флорентино.