Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан потвърди, че се е разбрал с клуба да подпише нов договор за още 3 години, но признава, че това така или иначе е само формалност и всичко зависи от резултатите. 

За година и половина начело на Белите французинът изведе мадридчани до 6 трофея, сред които два триумфа в Шампионската лига и титлата на Испания. Утре тимът му излиза срещу Барселона в първи мач за Суперкупата на Испания и Зидан ще може да донесе ново отличие. 

„Моята връзка с Реал Мадрид е повече от договори и подписи. Щастлив съм от доверието, който клубът показва в мен и се наслаждавам на всеки един ден от работата си. Контрактът обаче не означава нищо. Може да подпиша и за 20 години, но още след година може и да не съм тук. Зная какво искам и в какво се целя. С Реал никога няма влезем в конфликт” заяви Зидан. 

„Ясно е, че винаги има възходи и падения, но сега наистина сме в добър момент. Можем да постигнем още много и точно затова продължаваме да работим. Искам да печелим всеки мач и всяка титла. Утре влизаме в битка за нов трофей, който желаем да вдигнем. Аз просто имам късмет да разполагам с такъв състав, който е просто изключителен” добави той.