Зинедин Зидан опита да запази спокойствие, въпреки разочароващата загуба от Бетис с 0:1, която остави Реал Мадрид на 7 точки от Барселона след само 5 кръга в Примера. 

„Мисля, че топката просто не искаше да влезе във вратата. Създадохме много положения, сигурно имахме 26 или 27 опита за отбелязване на гол, но понякога така се случва във футбола. Не мисля, че играхме чак толкова добре, но не бяхме и много зле. Миналия сезон спечелихме някои мачове, които не заслужавахме, сега се получава обратното. Трябва обаче да остане спокойни, тъй като първенството е дълго и има още много срещи” заяви французинът. 

„Неприятно е, че от трите си домакинства спечелихме едва 2 от възможни 9 точки. Определено не заслужавахме да загубим. Няма смисъл да изпадаме в паника, защото съм сигурен, че ще преодолеем трудностите и ни очакват добри времена” добави той. 

„В крайна сметка лигата едва започва и макар и да изоставаме на 7 точки от върха, трябва да продължим да работим както досега. Не може 2-3 по-неубедителни мача да ликвидират всичко хубаво, което направихме преди. Затова е най-важно да запазим спокойствие” каза още Зидан.