В Мадрид може и да не мислят за смяна на треньора в момента, но държат под око боса на Тотнъм Маурисио Почетино, съобщава вестник „Марка“. 

Зинедин Зидан върши отлична работа начело на Белите, след като застана начело на тима през януари 2016, а наскоро поднови и договора си. 

Докато успехите и титлите продължават е ясно, че французинът може да бъде спокоен за позицията си, но ръководството въпреки това следи и други специалисти, като на челно място в списъка е наставникът на Шпорите, който ги превърна в претендент дори за титлата. 

Разбирането за футбола на аржентинеца, както и способността му да поддържа добри отношения със звездите в тима допадат много на шефовете в Мадрид, които ще могат още утре лично да се убедят в работата на Почетино, тъй като специалистът и Тотнъм идват в испанската столица за сблъсък с Реал от Шампионската лига. 

Естествено англичаните няма да се разделят лесно с наставника, който има договор с тях до лятото на 2021-а, но също така е ясно, че когато клуб от калибъра на Реал те поиска, е много трудно да откажеш.