Полузащитникът на Реал Мадрид Матео Ковачич бе категоричен, че отборът му разполага с най-добрия нападател в света в лицето на Карим Бензема. 

Французинът и Кристиано Роналдо имат сериозни проблеми в шампионата и се заговори, че столичани проявяват интерес към звездата на Интер Мауро Икарди, но за хърватина всичко в атаката е наред. 

„Играл съм с Икарди и мога да кажа, че той е много добър футболист, който бележи много голове. Ние обаче разполагаме с най-силния нападател в лицето на Карим. Икарди е силен играч, който със сигурност ще ни помогне, но не мога да коментирам нищо повече” заяви Ковачич преди утрешния сблъсък с Борусия Дортмунд. 

Халфът се надява, че ще вземе участие в мача и след като се възстанови от контузия ще си върне скоро предишната форма. „Започнах силно сезона, но за съжаление след това получих травма. Смятам, че мога да бъда полезен, чувствам се добре и искам отново да имам важна роля. Имаме най-добрият отбор в Европа, така че нека да видим как ще завърши кампанията” добави той.