Мениджърът на Рома Луис Енрике се надява, че утре срещу Аталанта "вълците" ще постигнат първата си домакинска победа през новия сезон.

Миналата седмица столичани спечелиха първи успех за сезона. Те надвиха Парма с 1:0 като гости.


"Вярваме, че ще се представим добре срещу този труден съперник и ще зарадваме нашите верни фенове. Излизаме срещу тима, спечелил най-много точки в Серия А до момента. Аталанта разполага с бързи и опасни играчи, а прекрасното им физическо състояние определено ме тревожи. Ще трябва да бъдем изключително внимателни", заяви треньорът на римляните пред официалния сайт на клуба.

Луис Енрике ще може да разчита на вратаря Маартен Стекеленбург, който се възстанови от контузията, получена срещу Интер. С травми в състава на "вълците" обаче са аржентинците Фернандо Гаго и Ерик Ламела.

"Няма проблеми с Боян, той е на линия и може да се появи срещу Аталанта, но всичките ми шестима нападатели трябва да разберат, че като титуляри ще започнат онези от тях, които желаят победата повече от останалите. Аз избирам състава на базата на това, което са показали футболистите по време на тренировките през седмицата", допълни Луис Енрике.

"Вълците" домакинстват на Аталанта утре от 19:00 българско време.