Бъдещето на Икер Касияс ще бъде решено в следващите дни, съобщава пресата в Испания. Вратарят най-вероятно ще напусне Реал Мадрид, където беше предимно резерва в последните две години. Говореше се, че интерес към него има от Арсенал, но лондончани вчера взеха Петър Чех.

Така в битката за подписа на испанския национал остават ПСЖ и Рома. Парижани са един от най-мощните във финансово отношение клубове и при всички положения търсят качествен вратар. Това липсваше в последните години и на Рома. За „вълците“ от дни се говори, че са фаворити за подписа на Икер, но все още няма сделка.

Според „Марка“ обаче в Мадрид вече е дошла конкретна оферта от ПСЖ. Французите имат и втори вариант – Юго Лорис от Тотнъм. Говори се, че турските грандове Галатасарай и Фенербахче също ще опитат да вземат Касияс.

Всичко трябва да приключи до 11 дни, когато Реал започва подготовката си за новия сезон. Испанският гранд пък все още се надява, че ще привлече Давид Де Хеа от Манчестър Юнайтед, но преговорите с англичаните зациклиха.