Треньорът на Рома Лучано Спалети заяви, че големият проблем пред тима му е, че на моменти липсва решителност у играчите му. Утре от 21,45 часа „вълците“ гостуват на Палермо в мач от Серия А, а Спалети говори на пресконференцията преди мача.

„Кевин Строотман е готов за игра, тренира добре и е в отбора. Бруно Переш и Диего Пероти продължават рехабилитацията. Томас Вермаелен показва положителни знаци за подобряване на състоянието си. Антонио Рюдигер ще почне тренировки с нас от следващата седмица.

Този кръг ще бъде много важен за Рома. Палермо е домакински отбор и е много опасен противник. Ще дадем всичко от себе си и се надявам да изнесем хубав мач“, каза Спалети преди мача.

Рома изпусна победата на Аустрия Виена в четвъртък, въпреки че водеше с 3:1. За 120 секунди обаче столичани допуснаха два гола.

„Решителността ни липсва на моменти. Характерът на всеки един от играчите също е много важен. Има играчи, които никога не се предават, те дават допълнителен стимул на останалите около себе си.

Лошото е, че грешките ни в защита в мачовете от Лига Европа не са рядко срещано нещо. Случва се, болезнено е, но трябва да продължим напред.

Рома е постоянен участник в Европа, но е видно, че трябва да подобрим представянето си. Искаме да останем в турнира. Искаме да се представяме добре и да прославим този красив град с резултатите ни“, каза още Спалети.