Мениджърът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш смята, че отборът му е платил висока цена за слабия си старт срещу Манчестър Сити днес.

Шпорите получиха гол след само 13 секунди, след което допуснаха най-тежката си загуба от 17 години насам, отстъпвайки с 0:6. За последно те паднаха с такава разлика през 1996 г., когато отстъпиха с 1:7 пред Нюкасъл.

„Беше много тежко да започнем мача по този начин, коментира АВБ. – Това разбива плановете ти и всичко, за което си се готвил, се обезсмисля. Разочаровани сме и трябва да се срамуваме от резултата“ добави той.  

„Трудно е да приема такава загуба. Реакцията след гола, който получихме беше много, много добра. Това е единственото положително нещо от срещата. 20-те минути преди втория гол на съперника. След това обаче те вкараха на два пъти и всичко приключи" изтъкна португалецът.  

„Всичко се разви по най-лошия начин. Ние имаме една от най-добрите защити в страната, а допуснахме 6 гола. Няма какво повече да кажа. Сити игра много силно днес, а ние бяхме ужасно слаби и платихме висока цена“.

„Все пак видяхме, че в тази лига могат да се получат много изненадващи резултати. Ние имаме 4 загуби, Сити също, а все още е много рано. Резултатите през декември и януари ще бъдат определящи за кампанията, така че трябва да сме сигурни, че ще бъдем на ниво в следващите мачове и ще отговорим на това, което се случи“.