Мениджърът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш отрече информациите за проблеми в съблекалнята след разгромната загуба с 0:6 от Манчестър Сити.

Заговори се, че футболистите не са доволни от португалеца, който след мача обяви, че те трябва да се срамуват от своето представяне.

„Подобни неща могат да бъдат измислени от някои много изобретателни мозъци“ коментира наставникът преди утрешния двубой с Тромсьо от Лига Европа. Той обаче се превърна във фаворит на букмейкърите за уволнение.

Основният проблем, който специалистът опитва да реши е как да се подобри играта в атака и съставът да бележи повече, защото 9 гола в 12 мача са много слабо постижение.

„В момента реалността показва, че не вкарваме достатъчно голове и това е притеснително. Продължаваме да работим върху това и се надявам, че скоро ще се подобрим значително. Проваляме се в завършващата фаза, след като създаваме достатъчно положения“ добави той.

Вилаш-Боаш изтъкна, че не планира привличането на нов нападател през януари и отрече информациите, че Джърмейн Дефо ще напусне и ще замине за Торонто.

„Имаме трима доказани реализатори. Не мога да спра историите за Джърмейн, но в момента зная, че той е щастлив тук и иска да играе за нас. Работи много, за да се завърне сред титулярите“ коментира босът.