Крилото на Тотнъм Насер Чадли може да напусне отбора през настоящия трансферен прозорец, тъй като е сериозно притеснен, че заради статута си на резерва може да не бъде повикан в националния отбор на Белгия за Мондиала през идното лято.

Информацията бе потвърдена от неговия личен мениджър. Белгийският национал пристигна на "Уайт Харт Лейн" през лятото срещу 7 милиона паунда от холандския Твенте, но не успява да се наложи в стартовия състав на тима.

"Неговото положение в Тотнъм изобщо не е лесно. Световното първенство наближава, така че определено това е сериозен проблем", заяви Дениъл Евърс, цитиран от "Лондон Ивнинс Нюз".

"За него е много важно да играе на Мондиала, така че защо да не премине под наем някъде, където ще играе редовно? Още не сме говорили с Тотнъм, но знам, че има отбори, които се интересуват от него".

Чадли далеч не е единственият футболист на Тотнъм, който може да напусне през зимата.

С напускане на отбора се свързват Люис Холтби, Ерик Ламела и Етиен Капу, които също не играят редовно като титуляри. Първият е спряган със завръщане в германския Шалке, вторият със завръщане в Калчото, а французинът се твърди, че е близо до трансфер в Наполи. Джърмейн Дефоу пък вече напусна отбора и премина в канадския ФК Торонто.