Мениджърът на Тотнъм Тим Шерууд явно остава силно разочарован от футболистите си и ги заплаши, че доста от тях ще си тръгнат след края на сезона, ако не подобрят представянето си.

След загубата от Челси в събота наставникът обвини играчите в липса на характер и преди сблъсъка с Бенфика от Лига Еврпопа утре, остава доста негативно настроен. В неделя пък предстои още един ключов двубой – дербито на Северен Лондон срещу Арсенал.

„В отбора има много футболисти, които играят за бъдещето си в клуба и мисля, че те разбират това. В следващите мачове ще погледна внимателно от кого имам нужда и от кого не“ заяви Шерууд.

„Искам да разполагам с играчи, които искат за бъдат в този клуб и те имат на разположение мачовете до края на кампанията, за да докажат, че заслужават да са част от тима и че не играят само за себе си“ добави той.

„Никой не трябва да забравя, че хората плащат много пари, за да идват на стадиона и задължението на футболистите е винаги да дават максимума за феновете, които ги подкрепят“ изтъкна още Шерууд.

Тотнъм направи солидна селекция през лятото с парите от Гарет Бейл, но нещата не вървят добре и тимът почти сигурно ще остане извън Шампионската лига.