Галерия

Богат баща, бързи коли и красиви жени. Какво повече може да иска един 17-годишен хлапак от живота. Тийнейджърът Никита Мазепин е един от обещаващите пилоти във Формула 3, а състоянието на татко му се изчислява на 1,1 милиарда паунда.

Според слуховете отскоро компания в леглото му прави руският топ модел Алена Шишкова (24). Двамата често са засичани заедно в последните месеци, без да се притесняват от разликата във възрастта. Медиите ежедневно спекулират за сексуалните им отношения, макар че нито един от тях не е потвърдил, че са гаджета.

Независимо че изглежда като ученик, Никита вече има зад гърба си поредица от състезания във Формула 3, а освен това е и резервен пилот на тима от Ф1 Форс Индия. Зашеметяващата блондинка Шишкова е бивша кралица на красотата.

Особено горда е с второто си място от конкурса "Мис Русия 2012", когато тя спечели милиони фенове с отговори в кръга с интервютата. Алена е предпочитан модел на много популярни дизайнери, снима се включително за италианските Vogue и Glamour. През 2014 година тя роди момиченце - Алиса, от бившия си приятел популярния руски рапър Timati (33).

През август Алена шокира феновете си с визията на фотографиите, които качи в социалните мрежи. Тя твърди, че тънката й фигура е резултат от активния начин на живот, работа и здравословна диета и не е нещо необичайно. Местните медии обаче коментират, че Шишкова изглежда тревожно, след като е загубила значителна част от теглото си през последната година.

Красавицата е родена в Тюмен. Завършва Института по право, икономика и мениджмънт в местния университет. Специализира мениджмънт. Като малка посещава музикално училище, където учи пеене и китара. За пръв път се снима като модел на 13 г. за списание Fashion collection. След това печели конкурсите "Мис Надежда" и "Мис Мечта". Година по-късно - през 2009 г., триумфира и в надпреварата "Мис Слънчице".