Шефът на Славия Венци Стефанов за пореден път обяви подкрепата си към Боби Михайлов за шеф на БФС и не пропусна да оплюе Любо Пенев, който също е кандидат за футболната ни централа.

“Подкрепям кандидатурата на Борислав Михайлов. Смятам, че Любослав Пенев не притежава качествата за ръководител. Това е моето мнение. Голям футболист, оставил следа в българския футбол и Европа, но от всяко дърво свирка не става". 

"Обикновеоно за такива постове се слагат добри мениджъри, с добри позиции в Европа и самата държава. Президентът на БФС трябва да е с доказан авторитет не само в България. А при тези, които  в момента се кандидатират, не виждам такъв". 

"Но всеки има право да бъде кандидат, стига да покаже нещо по-добро от това, което е в момента. Защо ме нападат тези, кои бяха, от сектор “Г” ли?" 

"Защото, когато не подкрепям кандидатурата на Любослав Пенев, съм лош, а когато подкрепям този, който публиката е припознала - съм добър. Сега не подкрепям кандидатурата на техния човек и съм лош”, разясни Стефанов.