Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев поднови тренировки. Тошко започна бегови занимания, след като прекара последните няколко седмици във фитнеса. Както е известно, Неделев е извън игра близо два месеца, след като на 24 септември операция на дясното ходило.

Националът се готви под инструкциите на Светослав Гърков. По индивидуална програма се подготвя и Мариян Огнянов, който също продължава възстановяването си от операция.

Освен Тошко и Мариян, още няколко футболисти на Ботев се появиха на клубната база по собствено желание, за да поработят индивидуално във фитнеса и на терена, въпреки почивния ден на отбора.

Наставникът на Ботев Станимир Стоилов заяви, че ще остане в клуба, докато е желан от ръководството. Специалистът подчерта, че е поел ангажимент и желае да го изпълни. Мъри призна, че от голяма важност е отборът да подобри представянето си като гост.

"Основната цел, поставено от собственика Цветан Василев, е участие в евротурнирите. Няма значение дали това ще се случи през първенството или с Купата. Аз съм реалист и знам възможностите на отбора. Във футбола се случва всичко и ако играем добре, защо да не се борим за нещо повече?", коментира Стоилов.