Футболистите на Левски ще получат два почивни дни. Вицешампионите победиха Локомотив Пловдив с 2:0 в последен мач от 29-ия кръг на "А" група, благодарение на което се изкачиха на четвърто място във временното класиране при челната седмица.

Левски ще бъде отборът, който ще получи почивка в 30-ия кръг на шампионата. Следващият мач на "сините" е насрочен за 6 април, когато те посрещат Черно море на бъдещия директор в клуба Георги Иванов. 

Духът на Левски се завръща, заяви Елин Топузаков след победата над Локомотив. "Може би влязохме малко по-трудно в мача, до към 20-та минута. Бяхме обаче компактни в защита. Губехме често втората топка и бяхме неефективни, но нещата постепенно се коригираха и първото полувреме рано-рано създадохме чисто положение".

"Божинов обаче пропусна. Най-важно беше това, че изковахме победата с тактическа дисциплина. Можехме и да спечелим по-убедително, но важното е това, че тези момчета са един задружен екип".

"Локомотив пък е отбор с опитни футболисти и за нас беше изключително важно да спечелим", каза Топузаков.

"Лека-полека духът на Левски се връща. Имам предвид това, че Левски трябва да води в мача, да диктува темпото и да надделява над противниците със сила. Когато не с качество, то със сила", добави той.

"Футболистите ни ще получат заслужена почивка. Имаме идеи за подготовката на отбора за следващите мачове, но ще я обявим, когато тя стане факт", каза още Топузаков.