Треньорът на Славия Милен Радуканов изрази задоволството си от играта на отбора срещу Локо Пловдив, макар че "Белите" изпуснаха успеха в тази среща.

Той остана доволен от доста моменти по време на срещата. но призна, че отборът има още какво да изчиства в играта си.

„Съжалявам, че не успяхме да спечелим. Ако играем, както играхме както през второто, ще  се противопоставим на всички отбори. Съжалявам, че не спечелихме, защото мисля че го заслужавахме. По по-добър начин можехме да отиграем отделни ситуации, но видях и хубави неща, имаше желание у нашите футболисти”, коментира той.

„За следващия мач ще изчистим грешките и ще търсим победата. Нещата като цяло се получават, нормално е да има грешки, първото полувреме  им направихме положенията”, каза още Радуканов.
 
„Харесва ми Славия да е лидер в А група, искам по-дълго време да сме там. Всеки мач ще играем да победа. Гледаме към следващия мач и ще се надиграваме. Благодаря на феновете, отдавна не са идвали толкова хора навън. Дано следващия мач на стадиона да има още повече привърженици.  Следващия мач ще е дерби (срещу ЦСКА), ще играем с един от най-добрите отбори в България. Трябва да изчистим малките детайли”, добави старши треньорът на Славия.