Треньорът на Черно море Никола Спасов обяви разочарованието си от нелепата загуба с 0:1 в продължението на мача с Левски на "Герена".

Както е известно "сините" излъгаха "моряците" с гол от дузпа на Валери Божинов в 94-ата минута на срещата.

„Съжалявам, че по този начин загубихме, защото в крайна сметка не изиграхме толкова лошо мача. През първото полувреме играхме по-добре от Левски, имахме своите ситуации".

"През втората част, като че ли се уморихме. Това позволи на Левски да влезе по-дълбоко в нашата половина и да създава по-сериозни положения пред вратата".

"Този гол, който получихме в 94-ата минута е доста нелеп. Ситуацията бе елементарна и не трябваше да я допускаме. Изиграхме я като футболисти без самочувствие. Във футбола нещата са непредсказуеми“, коментира Спасов.

„Доволен съм от начина по-който играхме до момента, в който не почувствахме умора. Този момент дойде в средата на второто полувреме и бе преломен. Не заслужавахме да загубим по този начин“.

"Не сме това, което в момента показваме. Според мен можем да играем по-добре. И да имам претенции към съдията, дузпата е факт. Отсъдена е, вкарана е, загубихме по този начин. Имаше решения много. Левски създадоха дузпата на контраатака", добави Спасов.