Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев направи любопитен коментар за битката за титлата в "А" група.

Както е известно, в момента ЦСКА е лидер в класирането и води със седем точки на Лудогорец и с осем на Левски.

Петричев обяви, че е прекалено рано да се правят каквито и да било прогнози, тъй като "нивата е дълга".

"В момента ЦСКА е фаворит за титлата, но нивата е дълга. Прекалено рано е да се правят каквито и да е било изводи. Чета всякакви мнения - че ако ЦСКА спечели следващите си два мача, титлата им е в кърпа вързана".

"Е, аз не смятам така, защото във футбола трябва да играеш докрай. Седем точки не са малко, но не е и преднина, която да не можем да стопим. Предстоят много мачове, ще има постоянни размествания в класирането", заяви Ангел Петричев пред БНТ.

"Трябва да сме максимално концентрирани на всички фронтове - в "А" група, за Купата на България и в Шампионската лига. ЦСКА води със седем точки, така че от нас се очаква да покажем истинското си лице, ако искаме да триумфираме с титлата за четвърти път".

"Емоционалното изхабяване на мачове на подобно ниво не е никак малко, няма как да не рефлектира върху футболистите и дори върху администрацията. Разговаряме с всички момчета".

"Сами разбирате, че гръбнака на нашия отбор се състои и от много национали, които изиграха редица тежки квалификационни мачове. Няма как с аристократичен подход да си печелим срещите. Никой не идва да полегне срещу нас", добави Петричев.