Локомотив (Пловдив) е далеч от най-добрите си времена, след като в последните четири мача не показа особено добра игра, инкасирайки три загуби и една победа над Септември (София) с минималното 1:0.

След това „смърфовете“ заминаха на лагер в Говедарци, където последваха победа и поражение. Триумф над Рилски спортист (Самоков) с 3:0 и загуба от Струмска слава (Радомир) с 2:3.

След подготовката в Говедарци футболистите получиха почивка в събота, а звездите на тима решиха да се възползват максимално от нея и да разпуснат в пловдивски чалготеки.

Реабилитираният Дани Кики е бил във вихъра си в известна пловдивска чалготека, пише TribunaPlovdiv.bg, позовавайки се на информация от техни читатели.

Играчът, който бе отстранен от първия отбор за две седмици, а след това върнат в тима, е купонясвал до ранните часове на неделя.

Друг футболист на Локомотив – Димо Бакалов, също е бил засечен из пивниците, разпускайки в друга дискотека, но е напуснал заведението около два часа сутринта.

Както е известно, в края на юли голяма част от играчите на Локомотив Пловдив бяха обидени на собственика на клуба Христо Крушарски. Причината е изреченото от ексцентричния бизнесмен по адрес на футболистите му. "Няма да дам банда гейове да ме командват. Никой не може да ми даде наклон на оная работа. Аз решавам", изцепи се Крушарски, което никак не се хареса на играчите.