Капитанът на Локомотив Пловдив Пламен Крумов сподели след загубата от Левски с 0:1, че "сините" са имали повече положения, но добави, че не е била дадена дузпа за "смърфовете" в края на двубоя. 

"Мисля, че всички зрители по трибуните и телевизията са останали доволни. Не успяхме да вземем точка или три, но Левски създаде доста чисти положения. От няколко дена работим с нов треньор, като тепърва ще се сработваме и очаквам да тръгнем нагоре. Неприятно е, че паднахме от статично положение, но изпълнението бе перфектно, няма какво друго да кажем. За мен Левски спечели с класа. 

Опитвахме да атакуваме по крилата, накрая не ни дадоха дузпа. Не искам да коментирам съдията. Това, което видях, беше блок от волейбола и игра с ръка, но не е моя работа да коментирам съдиите. Те са хора и бъркат. Искам да видите каква дузпа дадоха на Славия срещу нас на "Лаута", а каква не ни дадоха днес на нас.

Новият треньор е емоционален човек, който вярва в нас, мотиватор е, има интересни идеи за футбола. След повече работа ще изглеждаме все по-добре", каза Крумов.