IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Черно море Posoka Boec

ПРОГНОЗА: Ювентус - Реал Мадрид

Изберете състава на любимия си тим и познайте резултата

11:01 | 5 ное 2013 г.
автор: Петьо Петев
ПРОГНОЗА: Ювентус - Реал Мадрид

Ювентус - Реал Мадрид, мач от четвъртия кръг на група В на Шампионската лига. Стадион "Ювентус", Торино, 21:45 часа българско време. Съдия: Хауърд Уеб (Англия)

След загубата в Мадрид Ювентус няма друга алтернатива освен да победи Реал сега. Бианконерите имат едва 2 точки от първите си три мача в групата и са на третото място след турския Галатасарай, който играе с аутсайдера Копенхаген. Ако Ювентус загуби и сега класирането ще е почти невъзможно. Добрата новина е, че формата на Юве се подобри след поражението на Бернабеу и отбора спечели всичките си мачове в първенството без да допусне гол.

ЮВЕНТУС

Групата за мача: Буфон, Сторари, Рубиньо, Бардзали, Бонучи, Касарес, Огбона, Пелузо, Де Челие, Падоин, Исла, Асамоа, Погба, Пирло, Видал, Маркизио, Джовинко, Тевес, Йоренте, Куалиарела

 
Контузени: Пепе, Лихтщайнер, Вучинич

Наказани: Киелини

Вероятен състав (4-3-3): Буфон - Касарес, Бардзали, Бонучи, Асамоа - Видал, Пирло, Погба - Тевес, Йоренте, Маркизио

РЕАЛ МАДРИД

Групата за мача: Диего Лопес, Касияс, Хесус Фернандес, Варан, Пепе, Рамос, Марсело, Карвахал, Арбелоа, Начо, Кедира, Касемиро, Бейл, Чаби Алонсо, Модрич, Ди Мария, Иско, Ияраменди, Кристияно Роналдо, Бензема, Мората, Хесе

 
Контузени: Фабио Коентрао

Наказани: няма

Вероятен състав (4-3-3): Касияс - Арбелоа, Варан, Рамос, Марсело - Кедира, Чаби Алонсо, Модрич - Бейл, Бензема, Кристияно Роналдо

Прогноза на Gol.bg:

 
Също както в Мадрид, треньора на Ювентус Антонио Конте ще промени схемата на игра. Бианконерите ще заложат отново на 4-3-3, а не на традиционното 3-5-2. Проблемът е, че Джорджо Киелини е наказан, след като бе изгонен на "Бернабеу". Отляво на отбраната ще действа Асамоа, а вдясно ще е Касарес.
 
Клаудио Маркизио ще е един от тримата в атака. Той ще помага на Карлос Тевес и Фернандо Йоренте. В средата на терена ще започнат Видал, Пирло и Погба.
 
В Реал нямат никакви проблеми със състава. Единственият извън игра е Фабио Коентрао. Карло Анчелоти ще пусне отново Роналдо и Бейл в атака, които ще действат по фланговете, а в центъра ще е Карим Бензема.
 
Мачът е завръщане в Торино за треньора Анчелоти и помощника Зинедин Зидан. Двамата бяха част от Юве в миналото, но сега няма място за сантименти.
 
В мачовете между тези отбори досега, почти винаги домакина надделява. В последните 15 мача между Юве и Реал не е имало равенство. Бианконерите спечелиха само 4 от последните 11 мача у дома в Шампионската лига. Сега обаче отбора е изправен до стената и единствено победата има значение.

Резултат: Ювентус - Реал Мадрид - 2:1
Напиши коментар
Още от Начало

Коментари

Напиши коментар
  • blue boy
    22:28 | 5 ное 2013 г.
    0
    0
    39 Жалко,вкараха си дузпата.
  • 1
    21:30 | 5 ное 2013 г.
    1
    0
    38 До: dddРамос дълго време го чаках да се върне на десния бек, но този *** Анчелоти сериозно заби Иско на пейката.Това беше единственото нещо което донякъде оправдава продажбата на Йозил... повечето игрово време на Иско, който е бъдещето на Реал и Испания. Точно Иско е причината *** да не бъде изхвърлен с шутове веднага след официалното обявяване на продажбата на Йозил.Тоя дебелия сериозно си рита трудовата книжка.
  • ddd
    21:18 | 5 ное 2013 г.
    1
    0
    37 --------------- КасиясРамос --- Варан --- Пепе --- Марсело--- Кедира --- Алонсо --- Модрич ------ Бейл --- Бензема --- Роналдо ---
  • 17
    21:02 | 5 ное 2013 г.
    0
    0
    36 И не говоря за "аванта" към Реал а че беше слаб и пресили някои решения.
  • 17
    21:01 | 5 ное 2013 г.
    0
    0
    35 До: cafafaЗаради слабото му съдийство и за това ,че се подведе от Роналдо за преиграването му, най- вече за пресиления червен картон ти за какво мислиш?
  • cafafa
    20:49 | 5 ное 2013 г.
    1
    1
    34 До 17: От къде си сигурен, че след като са наказали съдията, то непременно е заради аванти за Реал.. ?
  • 17
    20:34 | 5 ное 2013 г.
    1
    0
    33 До: Cr7_MasterРазбирам те, че си фен и уважавам това, но не обичам приказки от сорта пазели се, взимат милиони евро на година пък се пазели, недей така, винаги сте играли трудно срещу нас, взехте първия мач, аз се надявам да вземем втория, и имаме аргументи за това, в крайна сметка довечера ще видим, за ударите какво да кажа, то и важите не бяха много, разбира се имаше и уникален пропуск на Бензема, но общо взето вие също нямахте много удари. Иначе статистически има някои интересни факти за тазгодишното издание на ШЛ , Юве са втори по отправени удари след Байерн, 4 по точни удари в мач, само Барселона, Байерн и Бенфика са получили по малко удари към вратата, и въпреки това сме с 2 точки, малшанса е голям тази година, размазахме Копенхаген, надиграхме Галатасарай, играхме равностойно на Реал и все пак 2 точки, жалко, сега се надявам нещата да се обърнат в наша полза.
  • Cr7_Master
    19:39 | 5 ное 2013 г.
    1
    0
    32 До: 17Не са непобедими ,но вие в момента не сте в кой знае ква форма. Хубаво е ,че вярваш в отбора си ,но забеляза ли ,че в първия мач след нашия гол спряхме да атакуваме. И след като ни изравнихте пак тръгнахме да атакуваме ,и след като отново ви поведохме пак спряхме да атакуваме. Ако бяхме продължили така както тръгнахме (а ние можеше да го направим) щяхме да ви бием с поне 2 гола разлика. Както вече казах Ел Класико е причината за пестеливата ни победа. Пък и вашите удари бяха от някви разстояния дето и 15 годишен ще ги спаси. Може и да ни биете този мач ,но това ще стане само ако Реал не се напъват. ;)
  • 17
    19:34 | 5 ное 2013 г.
    0
    0
    31 До: 1Да за Киелини говорейки, направи нарушение и наказанието беше дузпа, мисля достатъчно тежко наказание! В повечето случаи ако не знаеш при такива нарушения се свири най- тежкото наказание- дузпа, рядко се дава жълт картон камо ли червен, така ,че не се прави на много умен моля, Киелини трябваше да получи жълт картон срещу Роналдо това е! И да повлия на мача, съвременния футбол е различен по- динамичен повече борба 1 човек по малко си е доста сериозна работа, особено при силни отбори, айде ако е някой сески отбор не тежи толкова червения картон. А да знаеш случайно, че съдията е наказан след тоя мач? Мисля, че има причина да е така, той ако беше свирил адекватно нямаше да го накажат, той повече няма да свири в ШЛ тази година, това какво ти говори, че се е справил ли?
  • Moggi
    19:25 | 5 ное 2013 г.
    3
    0
    30 До: ЮвеХоди се скрий бе. В Европа никой не ви брои за дърта *** даже. Интер 3 ШЛ, Милан 7. Мафиотския отбор в в Серия Б.

Напиши коментар

Още от Gol.bg