Бившият футболист и директор на ЦСКА Георги Илиев даде оценка на управлението на Гриша Ганчев на стадион "Българска армия". Майкъла призна, че е очаквал раздялата на бизнесмена с "червените".

"Очаквах го. Рано или късно щеше да стане. Защото за 8 години така и не можем да станем шампиони. Само проблеми, разногласия. Дали Гриша Ганчев изпълни своята мисия в ЦСКА? Не. Най-лошото е, че загубихме манталитета си на победители, на шампиони. Загубихме и детско-юношеската си школа".

"Тотална щета е там след бутането на "Армията". Това, което той беше предвидил да купи като земи някъде за школата, за терени, е несериозно. Едни приказки за хора, които не разбират".

"Зарязваме ЦСКА, зарязваме Панчарево и започваме да строим терени някъде извън София. Извън може да отиде всеки, но не и ЦСКА. ЦСКА е бил и ще бъде в Борисовата градина", каза Майкъла пред "Тема Спорт".

"Кой ще е президент на ЦСКА ли? Не зная, още не обявяват Надзорния съвет, а това е най-важното. Много е важно кой ще стои начело на ЦСКА. Коя ще е фигурата на преден план. Тук говорим за лидери. Както отборът няма лидер, така и ръководството нямаше. Не може на Гриша Ганчев синът му да е президент на ЦСКА".

"Сложете някакво име, което е исторически свързано с ЦСКА, което е голямо име. Всички легенди трябва да са на стадиона - Спас Дживизов, Ради Здравков, Стойчо Младенов, Мето Томанов... Най-силният отбор на ЦСКА. Обвиняват ги, че били предатели... Ами Мишо Александров като е бил шампион с Лудогорец, не е ли предател, а те искат да го направят директор".

"Не може едни да ги държиш, а за други да казваш, че са предали ЦСКА, като са търсили работа, за да препитават семействата си. Трябва да има истински обединение, за да тръгне машината", добави Георги Илиев.