IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Черно море Posoka Boec

ПРОГНОЗА: Ювентус - Реал Мадрид

Изберете състава на любимия си тим и познайте резултата

11:01 | 5 ное 2013 г.
автор: Петьо Петев
ПРОГНОЗА: Ювентус - Реал Мадрид

Ювентус - Реал Мадрид, мач от четвъртия кръг на група В на Шампионската лига. Стадион "Ювентус", Торино, 21:45 часа българско време. Съдия: Хауърд Уеб (Англия)

След загубата в Мадрид Ювентус няма друга алтернатива освен да победи Реал сега. Бианконерите имат едва 2 точки от първите си три мача в групата и са на третото място след турския Галатасарай, който играе с аутсайдера Копенхаген. Ако Ювентус загуби и сега класирането ще е почти невъзможно. Добрата новина е, че формата на Юве се подобри след поражението на Бернабеу и отбора спечели всичките си мачове в първенството без да допусне гол.

ЮВЕНТУС

Групата за мача: Буфон, Сторари, Рубиньо, Бардзали, Бонучи, Касарес, Огбона, Пелузо, Де Челие, Падоин, Исла, Асамоа, Погба, Пирло, Видал, Маркизио, Джовинко, Тевес, Йоренте, Куалиарела

 
Контузени: Пепе, Лихтщайнер, Вучинич

Наказани: Киелини

Вероятен състав (4-3-3): Буфон - Касарес, Бардзали, Бонучи, Асамоа - Видал, Пирло, Погба - Тевес, Йоренте, Маркизио

РЕАЛ МАДРИД

Групата за мача: Диего Лопес, Касияс, Хесус Фернандес, Варан, Пепе, Рамос, Марсело, Карвахал, Арбелоа, Начо, Кедира, Касемиро, Бейл, Чаби Алонсо, Модрич, Ди Мария, Иско, Ияраменди, Кристияно Роналдо, Бензема, Мората, Хесе

 
Контузени: Фабио Коентрао

Наказани: няма

Вероятен състав (4-3-3): Касияс - Арбелоа, Варан, Рамос, Марсело - Кедира, Чаби Алонсо, Модрич - Бейл, Бензема, Кристияно Роналдо

Прогноза на Gol.bg:

 
Също както в Мадрид, треньора на Ювентус Антонио Конте ще промени схемата на игра. Бианконерите ще заложат отново на 4-3-3, а не на традиционното 3-5-2. Проблемът е, че Джорджо Киелини е наказан, след като бе изгонен на "Бернабеу". Отляво на отбраната ще действа Асамоа, а вдясно ще е Касарес.
 
Клаудио Маркизио ще е един от тримата в атака. Той ще помага на Карлос Тевес и Фернандо Йоренте. В средата на терена ще започнат Видал, Пирло и Погба.
 
В Реал нямат никакви проблеми със състава. Единственият извън игра е Фабио Коентрао. Карло Анчелоти ще пусне отново Роналдо и Бейл в атака, които ще действат по фланговете, а в центъра ще е Карим Бензема.
 
Мачът е завръщане в Торино за треньора Анчелоти и помощника Зинедин Зидан. Двамата бяха част от Юве в миналото, но сега няма място за сантименти.
 
В мачовете между тези отбори досега, почти винаги домакина надделява. В последните 15 мача между Юве и Реал не е имало равенство. Бианконерите спечелиха само 4 от последните 11 мача у дома в Шампионската лига. Сега обаче отбора е изправен до стената и единствено победата има значение.

Резултат: Ювентус - Реал Мадрид - 2:1
Напиши коментар
Още от Начало

Коментари

Напиши коментар
  • SlipKnoT
    19:25 | 5 ное 2013 г.
    1
    0
    29 Бих се радвал Реал да победи, но смятам, че мача ще завърши наравно. Това, което би ми направило неприятно впечатление е Рамос да бъде пуснат като халф, както беше срещу Барса.
  • 1
    19:25 | 5 ное 2013 г.
    1
    0
    28 До: ЮвеКиелини направи суплекс на Рамос, в кеча това е позволено, но тук говорим за ФУТБОЛ....Ти наистина ли имаш претенции за това нарушение???Грешката тук е, че не му беше показан жълт картон.След това извърши нарушение срещу Роналдо, да, не е грубо, но е ПОСЛЕДЕН В ЗАЩИТА, спира 99% гол....В такава ситгуация по всички правила на футбола се дава ДИРЕКТЕН ЧЕРВЕН КАРТОН, пък и дори да приемем, че е трябвало да получи жълт, то ако съдията беше свирил като хората то това щеше да му е втори в мача.А колко подмина на Видал?Получи един, след това още първото полувреме 2 пъти изрита Марсело в гръб(за което можеше и директно да бъде изгонен), второто полувреме направи още 2-3 картнона(ЕСТЕСТВЕНО подминати), а и едни при смешната симулация при която ритна тревата....Като погледнеш ситуациите излиза, че сте подпряни, всички ГРЕШНИ решения на съдията са във ваша полза, а вие ревете.Знам, че сте свикнали на аванти, всички фенове на Юве, УЕФалона и Манчестър сте така, вие сте свикнали на побутвания и когато някой съдия свири каквото има... ревете.Да ревеш когато са ти свирили измислена дузпа или са изгонили несправедливо играч е едно, но да ревеш, че въобще са ти свирили дузпа и картон(КОИТО ГИ ИМА) е вече друго и показва на какво малко и съдийско отборче си фен.Пък и какво като сте играли с човек по-малко, Реал не ви подложи на какъвто и да било натиск, те играеха като на тренировка срещу отбора до 17 години.А и вие останахте с човек по-малко в 50 и някоя минута, а от 60-та не можехте да ходите.Реал и с 9 души е ОБРЪЩАЛ И ПЕЧЕЛИЛ МАЧОВЕ, не сте някакви герои, че сте играли 40 минути с 10 човека.
  • Юве
    19:10 | 5 ное 2013 г.
    0
    1
    27 До: 1 И какво като имаме 2 точки? И вие имате 6 по-малко от Барса, ама се сравнявате с тях. Да ти напомням ли, че играхме цяло второ полувреме с човек по-малко, след несправедливо изгонване на Киелини. Нормално е да играем по този начин в такава ситуация.
  • Юве
    19:04 | 5 ное 2013 г.
    0
    5
    26 Какво му обясняваш на смешния фен на Реал. Не го ли виждаш, че не гледа по-далеч от носа си. Кристална дузпа, сто процентов червен, нямало подпиране и т.н. Според него съдията в свирил отлично и трябва да получи отлична оценка, а дефакто е със слаба и е изхвърлен от ШЛ. Кой разбира повече сега: той или съдийската комисия на УЕФА?
  • 1
    19:01 | 5 ное 2013 г.
    5
    1
    25 До: 17Реал не е непобедим, непобедим отбор няма, но Реал е МНОГО ПО-СИЛЕН от Юве.Затова се дразня на смешните ви надъхвания.Та вие имате 2 точки от 3 мача бе, къде се мерите с Реал???? И къде сте нямали късмет...вие нямахте едно свястно положение, опитвахте с далечни удари и центрирания, ако това те задоволява ОК, но повярвай ми с подобна игра ако се доберете до 1/8-финал ще сте МЕЧТАН съперник.Казвам го защото знам възможностите на собствения си отбор и знам, че в първия мач той игра на 20% от тях.Играхме отвратително нагло, бавно, без каквото и да било желание и все пак ви бихме, това имам предвид......Няма как да си стоял добре като си загубил от отбор който не си дава никакъв зор, като не си създал 1 опастност пред вратата на съперника.
  • 17
    18:33 | 5 ное 2013 г.
    0
    0
    24 До: Cr7_MasterПитай Челси, то и Норселанд не можахме да бием ,ама тях ги очесахме, до 1 пич не знам къде ги гледаш тия статистика ама точните удари бяха 4-5 за Юве, и както казах не са критерий ударите само, стояхме много добре на терена това е, нямахме късмет и толкоз, сега се надявам да се реваншират моите и да вземат трите точки, какъв ти е проблема? Да не смяташ случайно Реал за непобедими?
  • Cr7_Master
    18:16 | 5 ное 2013 г.
    1
    0
    23 До: 17Че не може сега да ви срещнем след групите да видиш за какво става на въпрос. Вие Галатасарай не може да биете в Торино ,а сте тръгнали с Реал да се сравнявате. Наистина мача с Реал е много важен за Юве ,но ако Анчелоти е решил да вземе този мач ,ще го направи !!
  • Ream The Best
    18:11 | 5 ное 2013 г.
    2
    0
    22 Ochakva se Dostaa Tryden mach, No Shte biem nai-malko s dva gola razlika
  • naka1
    17:52 | 5 ное 2013 г.
    2
    3
    21 raven mach 2:2
  • 1
    17:48 | 5 ное 2013 г.
    5
    1
    20 До: 17Ударите са 11:10 за Реал, но това какво значение има като повечето от вашите бяха в горните редове на публиката?Владеенето на топката е 54:46 за Реал, и най-вече резултата е 2:1.С какво сте надиграли Реал...?Сериозно, дай една намеса на Касияс, дай една опасна атака...Вие нямахте 1 положение бе, гол след центриране и 2 далечни шута на Маркизио и Джовинко...Това е.Кое му е смешното на картона... Киелини БЕЗ СЪМЕНИЕ ИЗВЪРШВА НАРУШЕНИЕ и е ПОСЛЕДЕН В ЗАЩИТА, ако искаш понаучи правилата какво се дава в такава ситуация.А колко картона трябваше да получи Видал, получи един за спорове при КРИСТАЛНАТА ДУЗПА, след това в 40-та минута ДВА ПЪТИ изрита Марсело в гръб....Това е единствената грешка на съдията в тази мач, дори картона на Киелени да е смешен(естествено само за феновете на свикналите на аванти Юве) излиза, че съдията вие оставил с 11 човека 15 минути повече от реалното, а Видал е далеч по-важен за вас(както за онзи, така и за мача довечера).....Дори в тази ситуация сте подпряни и пак РЕВЕТЕ....АБСОЛЮТНА НАГЛОСТ.И да, Реал се пазеше, знам, че го осъзнаваш и точно затова те е яд още, защото играха като на тренировка и все пак ви биха без НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ.....РАЗЛИКА В КЛАСИТЕ ПРОСТО.

Напиши коментар

Още от Gol.bg