Легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Руни обвини звездите на тима, че се крият зад контузиите си и че не искат да играят за Ерик тен Хаг. 

Без не малко основни фигури, Червените дяволи паднаха от Арсенал с 0:1 вчера, въпреки че показаха старание, но липсата на класа ги остави без резултат. В двубоя не играха Бруно Фернандещ, Маркъс Рашфорд, Хари Магуайър, Люк Шоу и още няколко ключови играчи. 

„Някои от тези футболисти могат да играят, на 100%. Виждал съм това лично през годините. Играчи, които са били контузени, но вече са пред завръщане, не бързат да го направят, особено ако резултатите са лоши“ заяви рекордьорът по голове за Юнайед. 

„Мисля, че играчите трябва да се погледнат в лицето, защото когато мениджърът ти дава интервю и говори за отношение, а тяхното не е правилното да бъдат част от Ман Юнайтед, това е огромна обида. В момента на мен ми изглежда, че някои от тях просто чакат сезонът да  свърши“ добави той. 

Загубата бе 14-а през сезона в първенството за отбора, който е на път да запише най-лошото си класиране в ерата на Висшата лига, след като в момента тимът е 8-и, на 3 точки от Челси и Нюкасъл и с много по-лоша голова разлика от тях.