Левият бек Сейни Санянг се завръща сред 11-те на ЦСКА за днешното домакинство срещу Крумовград. Защитникът не игра при гостуването на Лудогорец, загубено с 1:3, заради наказание. В реванша за купата с Ботев Пд на „Колежа“ гамбийският младежки национал получи петия си жълт картон от началото на сезона. Преди това той бе санкциониран и в дербито с Левски и набързо натрупа официални предупреждения.

Аут за днешния двубой с Крумовград са централният защитник и капитан на червените Юрген Матей, който пак получи контузия, нападателя Фернандо Каранга, който бе наказан за 6 мача след двубоя в Разград, както и левият бек Де Нойер, който бе отстранен от Стамен Белчев заради нарушаване на вътрешния правилник.

Очаква се специалистът да повтори състава на ЦСКА от реванша за купата с Ботев в Пловдив, пише "Тема спорт". Вместо Матей в центъра на защитата до Кордоба ще започне Християн Петров. Тримата норвежци също вече ще са налични. Скаршем не игра в Разград заради вирус, а Линдсет изтърпяваше санкция от ДК.

От своя страна старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев няма да може да разчита само на наказания централен защитник Клайдер Машедо. Вместо него ще започне Лукас Сантана. Единствените колебания на наставника на новака са свързани с това на кого да заложи по крилата.

Снимка: Lap.bg