Бившият нападател и кандидат за президент на БФC Димитър Бербатов е поискал впечатляващата заплата от 50 000 лева, за да бъде водеща фигура в ръководството на ЦСКА и де факто новото лице на клуба.

Такива слухове се носят в лагера на "червените", след като стана ясно, че поне на този етап Бербатов няма да се завръща при "армейците", пише днес в. „Мач Телеграф“.

Именно споменатите по-горе 50 бона са в основата на провала в преговорите между двете страни, които със сигурност са се състояли, въпреки че от ЦСКА не признават за разговори с Митко Бербатов.

На "Армията" вярват, че критиките към настоящото ръководство на "червените" в лицето на Филип Филипов и Стоян Орманджиев от страна на един от най-близките хора на Бербатов - Борис Станков, са плод именно на провалените преговори. Припомняме, че последният, който е син на бившия треньор на "червените" Сашо Станков, а през последните години беше в предизборния щаб на Барбатов в битката за БФC, нападна ръководството на ЦСКА след пресконференцията, която Филипов и Орманджиев дадоха.

Снимка: Lap.bg