Бъдещият спортен директор на ЦСКА Михаил Александров вече е посетил базата на „червените“ в Панчарево, пише „Мач Телеграф“. Освен чисто спортно-техническата си дейност, се предполага, че бившият футболист ще следи изкъсо както за строежа в Панчарево, където е тренирал и лагерувал, докато е бил юноша на ЦСКА преди години, така и за „Българска армия“.

Както е известно, Александров завърши през миналата година престижна програма за мениджмънт MIP на УЕФА, занимаваща се именно с проектиране на стадиони и бази. Във въпросния курс Александров бе с имена като Сами Кедира, Найджъл де Йонг, Хамит Алтънтоп, Неманя Видич, Бенедикт Хьоведес и Дембаба.

Макар и по-голямата част от професионалната кариера на бившия национал да преминава в Лудогорец, той е юноша на ЦСКА, като става част от школата през 1996 г. За първия тим на ЦСКА обаче само 3 мача, преди да поеме към Борусия Дортмунд.

Очаква се назначението на Михаил Александров да бъде обявено до дни. Наскоро той публикува снимка, на която е заедно със Стилиян Петров и Иван Велчев-Кюстендилеца по време на мача между Астън Вила и Ливърпул, завършил 3:3.

Снимка: Lap.bg