Ултрасите на Милан издигнаха транспаранти с шест искания към директорите на клуба преди мача от Серия А срещу Дженоа, а DAZN съобщава, че атмосферата на "Сан Сиро" днес е "странна". Запалянковците на Милан организираха мълчалив протест по време на домакинския мач от Серия А срещу Дженоа. На един от плакатите пишеше "Звука на тишината".

Хората на Стефано Пиоли вече си осигуриха класиране в Шампионската лига, но ще завършат втори пореден сезон с празни ръце и ултрасите настояват за ясен план за следващия сезон. Точно преди началото ултрасите в Curva Sud изложиха седем транспаранта с искане за "комуникационна стратегия, институционално присъствие, подходящи трансфери, сплотеност, амбиция и способности". Седмият и последен плакат гласеше: "Печелившият проект започва от клуба".

Репортерът на DAZN на терена Давиде Бернарди потвърди, че атмосферата на "Сан Сиро" днес е доста необичайна. "Обстановката е много странна. Жиру веднага погледна към знамената", каза репортерът. "По отношение на посещаемостта "Курва Суд" не е разпродаден и визуално има странен ефект, защото всички фенове са седнали. Единствените признаци на присъствие бяха освиркванията в отговор на скандиранията от страна на феновете на Дженоа".