Защитникът на Интер и Италия Алесандро Бастони призна, че има чувството, че би могъл да прекара цялата си кариера на "Сан Сиро" с нерадзурите, след като през последната седмица отпразнува втората си титла в Серия А. Наскоро 25-годишният централен защитник говори пред "Скай Спорт", признавайки, че се чувства така, сякаш трябва да се "отплати" на привържениците на клуба за любовта, която са показали на него и съотборниците му.

Той осъзна, че не бива да се увлича прекалено, особено с оглед на невероятния сезон 2023-24 г. Той признаа, че в кариерата му е имало и слаби моменти, но благодари на привържениците, че винаги са го подкрепяли, независимо от обстоятелствата.

На въпроса дали би могъл да прекара цялата си кариера в Интер, Бастони отговори: "Лично аз го чувствам, особено след празненствата, след обичта, която беше показана от всички. Но когато нещата вървят добре, е лесно да празнуваш и да бъдеш щастлив.

"За съжаление съм преживял и големи разочарования, като загубата на Скудетото през 2022 г. или финала на Шампионската лига, където също усетихме подкрепата на феновете, така че ми се иска да им върна обичта."