Михаил Касабов, който продължава да бъде временно изпълняващ длъжността президент на БФС, коментира специално пред Дарик и dsport жалбата на аматьорския ФК Скравена срещу вписването на Георги Иванов – Гонзо и другите промени в централата.

„Аз не виждам никакъв проблем. Георги Иванов-Гонзо е избран от Конгреса, който е най-висшият орган. Няколко дни не бях в България, утре ще отида в БФС, все още не съм говорил с юристи, нека кажат те. Нямам представа колко време биха отнели делата между БФС и ФК Скравена. Вписването в Търговския регистър е само един технически акт. Надявам се този казус да се разреши бързо“, заяви Касабов.

„Георги Иванов е легитимният президент на БФС според мен. Аз ще продължа да бъда временно изпълняващ длъжността президент на БФС до вписването на Гонзо официално в Търговския регистър, както го правих от момента, в който Борислав Михайлов подаде оставка“, завърши Михаил Касабов.

Все още никой от новата власт в БФС официално не е коментирал действията на ФК Скравена, дали Георги Иванов и колегите му вече са ги обжалвали, колко време ще отнемат делата, кой е легитимният президент и Изпълком на БФС, както и какво предстои да се случи.