Месут Йозил отново изказа пълното си доверие в Арсен Венгер.

В момента халфът на Арсенал се възстановява от контузия и се очаква да се завърне в игра след Нова Година. Преди това обаче отново имаше критики към формата му.

Така бе и миналата година, когато се появиха спекулации, че той може да потърси трансфер в друг отбор, за да възроди кариерата си. Още тогава обаче Йозил заяви категорично, че е щастлив в Арсенал, а сега изрази и взаимното доверие, което има с мениджъра си.

"Венгер знае какво иска и аз знам, че той може да ме придвижи стъпка напред. Той ми вярва и аз също му имам пълно доверие", коментира Йозил пред списание Ескуайър.

"За отбор, трофеят е най-голямото нещо и миналия сезон ние го спечелихме. Но като играч има и други неща - да бъдеш най-добрият футболист на света, други трофеи, Шампионската Лига".

"Засега не правя планове за след края на кариерата си. Наистина съм щастлив в момента".

"В този бизнес съм от много дълго вече. Професионалист съм от 16-17 годишна възраст. Не ме интересува какво мисли пресата за мен, тъй като нещата във футбола се променят всеки ден. Единият ден може да играеш добре, а на другия зле. Свикнал съм".