Локомотив Мездра е напът да хвърли поредната бомба през зимния трансферен прозорец в България. Железничарите вече привлякоха опитния Петър Димитров, до дни към тима трябва да се присъедини и бившият национал Чавдар Янков.

Сега обаче шефовете на „Локо” (Мездра) са амбицирани да вземат още един играч със сериозна визитка, който да помогне на тима в борбата за оцеляване в „Б” група.

Ръководството на Железничарите е провело няколко разговора с Атанас Курдов. Юношата на „Левски” в момента е свободен агент, след като в началото на годината прекрати договора си с „Астана”.

Според информациите нападателят е склонен да доиграе сезона в железничарския град. Основната причина за това е фактът, че единствената друга оферта към него е от страна на аматьорския „Марица”, чийто треньор е бащата на Атанас - Петър Курдов.

Очаква се до края на седмицата нападателят да даде окончателен отговор на офертата от страна на „Локомотив” (Мездра).

Желанието на Курдов е да играе редовно до лятото, а след това отново да пробва късмета си в чужбина. В Мездра пък се надяват, че футболист с неговата визитка ще помогне на тима да запази мястото си в „Б” група.