Капитанът на Барселона Андрес Иниеста увери, че не изпитва трудности от стила на игра на Луис Енрике, който се характеризира с повече контра-атаки и по-малко задържане на топката.

"Не е вярно, че страдам от стила на игра, налаган от Луис Енрике", отсече Андрес Иниеста пред вестник "Ел Мундо Депортиво".

"В края на краищата винаги трябва да намериш мястото си и да се чувстваш добре в дадена формация. Аз правя точно това. Вярно е, че някои неща се промениха за мен, но това не е нещо негативно."

"Преминах през най-различни моменти миналия сезон, с различни емоции. Не смятам, че това беше лош сезон в индивидуален план. Повече от щастлив съм с постигнатото и се надявам дори на още по-добър сезон."

"Според мен е хубаво, че сега аз съм един от най-възрастните футболисти в Барса. Това означава, че съм тук от доста време и все още съм тук. Това винаги е била целта ми, аз съм наистина щастлив в Барса."

"Много е специално да представям отбора като първи капитан. Хубаво е. Имах щастието да играя с капитани като Пуйол и Шави. Капитанът първо мисли за колектива и после за себе си. Да си капитан е нещо повече от просто футбол", добави Андрес.