Мениджърът на Евертън Роналд Куман обяви, че мечтае един ден да води Барселона, но също така е отдаден и на настоящата си работа начело на Евертън. 

Холандецът бе част от знаменития Дрийм Тийм на каталунците отпреди 20 години, като игра за тях в периода 1989-1995 и често е свързван със завръщане на „Камп Ноу” като треньор. 

Сега той признава, че един ден би се завърнал с удоволствие в бившия си тим, но също така и че е отдаден на това, което прави като бос на Карамелите, с които има договор за още два сезона. 

„Всеки знае, че съм от Барса и голямата ми любов към клуба, в който израснах като играч и човек. Във футбола, както и в живота, всичко е въпрос на разговори. В своя професионален път като треньор имам две мечти: едната е да водя родината си Холандия, а другата – един ден да бъда треньор на Барса. Това е истината” заяви Куман пред вестник „Спорт”. 

„Дължа обаче много неща на Евертън. Тук работим по вълнуващ проект и сме отдадени на целта през следващия сезон да стигнем до Шампионската лига” добави холандецът, с което показа, че на този етап остава на „Гудисън Парк”.