Кевин Дюрант вкара 9 точки за Голдън Стейт в първия си мач с екипа на отбора, макар и неофициален. Уориърс паднаха от Торонто с 93:97 в първата си контрола, а Дюрант бе на игрището 19 минути, като успя само в 2 от 9-те си стрелби от игра.

Двубоят се игра във Ванкувър, като интересното е, че Дюрант отнесе доста освирквания от местните фенове, което може би показа как той ще бъде посрещан на повечето места.   

Клей Томпсън вкара 16 точки за финалиста от миналия сезон, в чиято стартова петица бяха още естествено Стеф Къри и Дреймонд Грийн, както и новопривлечения Заза Пачулия като център. 

„Чувствах се добре, имах изстрели от добри позиции, но просто пропусках. Не съм доволен, тъй като всеки пък, когато стрелях смятах, че ще вкарам. Сигурен съм обаче, че играта ни доста ще се подобри с течение на времето” коментира Дюрант след двубоя. 

Треньорът Стив Кър очаквано не остави звездите си кой знае колко дълго време на паркета, като от пейката добро впечатление направи младия гард Патрик Маккоу, който се отчете с 11 точки, 5 откраднати топки и 4 асистенции, като получи похвали дори от Къри за играта си. 

За Раптърс Демари Каръл вкара 14 точки, а ДеМар ДеРозън и Терънс Рос добавиха по 11. Канадците успяха да отворят аванс от 10 точки в средата на последната част и макар и да вкараха едва 7 точки за 6 минути и половина до края, успяха да спечелят. Камерунецът Паскал Сиакам вкара решаващия кош в края, като се отчете с 9 точки от пейката.