Президентът на Торино Урбано Кайро призна, че е получи оферти от три клуба за защитника Матео Дармиан. Шефът на „биковете“ постави срок до неделя, в който кандидатите да отправят официалните си запитвания.

Дармиан е смятан за един от най-добрите крайни защитници в Серия А и е неизменен титуляр в националния отбор на Италия. Голям плюс за клубовете е, че бранителят играе и по двата фланга, а освен това може да бъде използван и в халфовата линия.

От няколко месеца се говори, че интерес към Дармиан имат Байерн Мюнхен, Манчестър Юнайтед и още няколко от топ клубовете в Европа. Кайро обаче отсече, че трябва да има яснота до началото на подготовката на Торино.

„Всеки, който започне подготовка с нас, ще остане до края на сезона. Крайният срок за оферти към Дармиан е неделя. В момента имаме три предложения за него, но от уважение към останалите клубове няма да преговаряме с тях. Няма да разкривам имената им. Дармиан е необикновен футболист, който трябва да играе в Шампионската лига“, отсече президентът на Торино пред „Ла Стампа“.

Дармиан е юноша на Милан, но напусна клуба през 2010 година, за да търси повече възможности за игра. В Торино е от 2012 година.