Българският боксьор Кубрат Пулев е с 3,5 килограма по-тежък от утрешния си съперник Кевин Джонсън, стана ясно след официалното премерване днес. Кантарът показа точно 116 килограма за Кобрата, докато американецът спря стрелката на 112,5 килограма. 

Носителят на Интерконтиненталната титла на IBF е с около килограм и половина по-тежък в сравнение с предишния си двубой през декември, когато победи Самюъл Питър пред препълнените трибуни на зала "Арена Армеец". Утре Пулев ще трябва да защитава своя пояс, но по-големият залог в мача е, че победителят ще стане основен претендент за световната титла на IBF и ще се изправи срещу победителя в боя между Антъни Джошуа и Владимир Кличко, които се изправят един срещу друг на Уембли в събота вечер. 

На кантара днес се качи и по-малкият брат на Кубрат - Тервел, който утре ще се качи за трети път на професионалния ринг, за да се бие с поляка Якуб Войчик. Тервел има минимално теглово предимство - 90.720 килограма срещу 90.350 за съперника му. 

Гала вечерта в "Арена Армеец" утре започва в 18:30 часа, като зрителите ще имат възможност да наблюдават общо 10 двубоя, а гвоздеят в програмата, разбира се, е мачът на Кубрат Пулев срещу Кевин Джонсън.