Наставникът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп отново демонстрира, че е сред най-големите ексцентрици в професията. След като анализира снощната победа с 2:0 над Волфсбург за купата на Германия, специалистът не изчака въпросите на журналистите заради физиологична нужда.

Още по темата

"Волфсбург беше един от най-неподходящите съперници за нас в този сгъстен график от мачове. За четири седмици изиграхме 9 двубоя и снощи това се усети. Волфсбург беше изключително силен. През първото полувреме имахме хубави моменти в атака, не само голът на Мхитарян", започна Клоп.

"Ние тичахме много и макар да беше трудно, успяхме да вкараме втори гол. След като поведохме беше ясно, че нищо не е решено. Можеше да се стигне и до продължение. В решаващите моменти имахме и късмет. Роман Вайденфелер се намесваше, подлагахме крак в точния момент."

"В последните десет минути не можехме да вземем точните решения, защото хвърлихме много сили. Ние имахме късмет, но победата ни не е незаслужена, защото вкарахме топката в тяхната врата."

"Но ние сме на финала, това е един маратон. Аз съм горд с момчетата и съм щастлив, че ще играем в Берлин. Готино е. Много благодаря за подкрепата снощи на всеки един фен, който загуби гласа си, за да вика за нас."

"Конфликтът между Марко Ройс и Роман Вайденфелер? Нормално е да има такива моменти. Марко хвърли много сили, той направи страхотни мачове срещу Реал и Байерн, направи страхотен мач и снощи. Но към края беше изморен, а от своята позиция Роман вижда, че Марко не влиза здраво в единоборствата в последните десет минути и е нормално да повиши тон. Но след мача всичко между тях и наред."

"Знам, че момчетата трябва да пътуват за Волфсбург, но аз трябва да ставам заради малкия треньор, иначе ще стане неудобно. Ако някой има въпрос към мен, да си го задава. Ако не - край. Показаното на терена говори достатъчно за мача. Този въпрос към мен ли беше? Дали ще се върна пак на пресконференцията? Няма връщане от мястото, на което отивам", заключи Клоп, който отпраши към най-близката тоалетна с бързи крачки.