Легендата на Байерн Мюнхен Оливер Кан смята, че Борусия Дортмунд има силите да подхлъзне баварския колос през този сезон.

"Жълто-черните" са на три точки зад шампионите в таблицата и са в серия четири поредни победи във всички турнири, при голова разлика 20:2.

"Ако Борусия задържи това топ-ниво през целия сезон и предотврати големи спадове, със сигурност може да се окаже доста неудобен за Байерн", коментира Кан, който коментира и новият-стар халф на рурци Марио Гьотце.

"Онзи небрежен стил на Марио под ръководството на Юрген Клоп в Дортмунд вече е в историята, няма да го видим повече. В момента Гьотце търси своята идентичност и своята оптимална позиция на терена."

"Но Томас Тухел е интелигентен треньор и ще успее да намери точното място на Гьотце. Според мен позицията му е като централен офанзивен полузащитник."

"С неговите качества да задържа топката на скорост в тесни пространства, той със сигурност може да създава положения за колегите си и да завършва сам. Марио има изкусна техника и интелект в играта", добави Кан, който посъветва бившия си съотборник и настоящ капитан на Байерн Филип Лам да не става спортен директор веднага след края на кариерата си.