Талантът на Барселона Кун Теменужков жъне победа след победа не само на зеления терен, но и в любовен план. Стрелецът е хлътнал до уши в гаджето си, а двамата изглеждат по-влюбени и щастливи от всякога. 

Йоско, както е родното име на българина, от няколко месеца има връзка с испанката Сана Гутин. "България Днес" научи от свои източници, че младата двойка е почти непрекъснато заедно и вече дори има сериозни планове за бъдещето.

Тези дни Теменужков заведе любимата на романтична разходка в парка "Гюел", който е разположен на един от хълмовете над град Барселона. Там футболистът дори е спретнал на по-голямата от него Сана серенада с китари. 

Юношеският ни национал показа снимка от този момент и се обясни в любов на половинката си. "Обещавам ти усмивки и незабравими спомени", написа Кун в социалните мрежи, а Сана му отговори: "Благодаря ти за тези моменти. Обичам те!".

В началото на февруари Теменужков чукна 17 години. Той все още играе за юношеските формации на Барселона, но едва ли е далеч моментът, когато ще бъде повикан за сефте при мъжете.