Младият български талант Кун Теменужков вече си има гадже! "България Днес" публикува ексклузивна снимка на нападателя и мацката. Двамата тийнейджъри изглеждат лудо влюбени. Нашият ерген е впил страстно устни в половинката си и дори е затворил очи в момент на любовен екстаз.

Футболистът на Барселона отскоро е хлътнал по девойката. Тя е чернокоса испанка и живее в каталунската столица. Казва се Сана и е малко по-голяма от Кун. Българинът все още не е навършил 17 години. Хубавицата също не крие чувствата си и в социалните мрежи постоянно пише на Теменужков, че го обича.

"Днес е за теб, утре е за мен", отговаря мъдро юношеският национал на България и изпраща сърчице. Двамата намират време да се срещат всеки ден. Това става след здравите тренировки на Кун в школата на Барса.

Както е известно, Теменужков е роден в Хасковския край, но още докато е бебе, семейството му емигрира в Испания. Поради тази причина нападателят не говори български език. За личния му живот се знае изключително малко, а сега за първи път го показваме с гадже. Откакто стана наш национал, Кун има доста обожателки и в България. Засега той отхвърля предложенията на родните моми.

Успехите на Теменужков на любовния фронт явно му се отразяват добре и на терена. Българският нападател не спира да бележи голове за юношеската гарнитура на Барселона (Ювенил А). Само преди няколко дни той се разписа при домакинската победа с 4:0 над Матаро. След 11 изминали кръга в регионалната Лига Насионал отборът на Теменужков е лидер и е фаворит за шампионската титла.