Треньорът на френския гранд Лион Реми Гарде очаква много труден мач срещу испанския колос Реал Мадрид.

Двата тима ще се изправят един срещу друг на "Сантяго Бернабеу", а двубоят между тях се очертава да бъде наистина доста интересен.

Като че ли през годините двубоите между Реал и Лион в Шампионската лига са често явление и двата отбора като цяло едва ли има с какво да се изненадат.

"Предстоящият мач ще бъде наистина много труден за нас. Все пак обаче това не означава, че на Реал ще му бъде лесно да ни победи", коментира Гарде на пресконференцията преди мача.

"Лион е един доста неприятен противник за Реал. Нашата цел е да завършим на първото място в групата и да се класираме за плейофите на турнира. Преди сме го правили също. Защо и сега да не го направим?", добави специалистът.

"Не идваме в Мадрид като обречени, но знаем, че пред нас предстои една много трудна задача", каза още той.

"Знаем, че нашият противник е много силен отбор и се представя доста добре, особено в домакинските си мачове", отбеляза Гарде.

Нападателят на тима Бафетимби Гомис от своя страна също очаква тежък мач, но отсече, че равенството би било приемлив резултат за неговия отбор.

"Мисля, че равенство в Мадрид няма да е никак лош резултат, но ще видим какво ще се случи. Очакваме битка от първата до последната секунда", коментира френският национал