Треньорът на румънския шампион Оцелул Галац Доринел Монтеану очаква истински футболен празник в страната, заради предстоящия двубой срещу Манчестър Юнайтед.

Двата тима ще се изправят един срещу друг в среща от груповата фаза на Шампионската лига, която ще бъде изключително важна за всеки един от отборите.

Юнайтед ще гони първата си победа в тазгодишното издание на надпреварата, след като тимът постигна две равенства в първите си две срещи. Оцелул няма големи шансове за успех, но пък ще се опита да изненада своя противник.

"За нас е фантастично, че ще се изправим срещу отбор като Манчестър Юнайтед", коментира наставникът на румънския тим на пресконференцията преди мача.

"Това е един от най-големите клубове в Европа. Играчите ми трябва да бъдат много мотивирани за самия мач, защото ще могат да играят срещу едни от най-добрите футболисти", добави специалистът.

"Голяма чест е, че ще можем да се изправим срещу такъв гранд. Очаквам обаче моите момчета да реагират правилно след загубата от Бенфика в миналия ни мач от турнира. Няма да ни бъде изобщо лесно, защото срещу нас ще има голям отбор", каза още той.

"Знам, че нашите опоненти не знаят много за нас, но това е нормално, тъй като ние спечелихме първата си титла в Румъния едва през миналия сезон. Сигурни сме обаче, че все пак противникът ни се е опитал да ни проучи и знае това, което му трябва. Гостите са абсолютен фаворит за победата, но ще видим, дали ще я постигнат. Ще се борим здраво в този мач", завърши Монтеану.